Naše prednosti
x
 • Visok nivo usluge Tim od preko 2000 zaposlenih, preko 80 poslovnica, sopstvena aviokompanija.
 • Automatska potvrda rezervacije Fiksni zakup u hotelima od 2*- 5*. Ponuda od preko 1500 hotela širom Grčke.
 • Servis na destinaciji Brinemo u udobnosti Vašeg odmora. Imamo predstavnike u hotelima širom Grčke.
 • Širok dijapazon usluga Hoteli, luksuzne vile, korporativni turizam, organizacija venčanja, krstarenja.
Social networks
Kontakti
Brankova 32, 11000 Beograd, SRBIJA, +381 11 411 40 00

Odmor za decu u Grckoj

 • od 195 € Na odlasku 07.06.2015
  Dečiji kampovi
  Dečiji odmor u Grčkoj na najpopularnijim međunarodnim kampovima na Halkidikiju.
  Kategorija
  Odmor za decu u Grckoj
  Trenutne ponude
  1
  Sve ponude u online
  Tura (opis) ▼
  Važi od Važi do Cena od
  IND North Greece 2015 Chalkidiki Skouras 07.06.2015 24.08.2015 195 € online

Odmor za decu u Grčkoj je pravi izbor i savršena prilika da se kombinuje smeštaj u lepom odmaralištu i obrazovni program. U Grčkoj klima je divna i blaga. Izbor putovanja za dete u Grčku, odlučuju roditelji sa pažljivim izborom mesta, plaža i zabave, kao i mogućnost da se dete zainteresuje i nešto više upozna sa istorijom i kulturom Grčke.
Odmor za decu u Grčkoj preko kompanije MOUZENIDIS TRAVEL, je odlična prilika da se dete uključi u istorijsko nasleđe i prošlost. Čuveni Olimpus - legendarni dom drevnih bogova, povratak Odiseja kući na ostrvo, mitovima Herkula, kulturno nasleđe grčke civilizacije, sve ovo će biti kao praznik za decu i putovanje zanimljivo i fascinantno. Dolaskom na odmor u sunčanoj Grčkoj, deca imaju priliku ne samo da se kupaju u blagim talasima toplog mora, ali i da pronađu prijatelje iz različitih zemalja, i koja će u opuštenoj atmosferi da poboljšaju znanje jezika kojim se sporazumevaju.
Odmor za decu u Grčkoj preko MOUZENIDIS TRAVEL-a, obuhvata plave vode na grčkim plažama, raznih zabavnih programa, strogi nivo kontrole kvaliteta usluga. Ture za decu u Grčkoj su kompletan asortiman usluga: smeštaj, hranu, lekove, bezbednost, turistički izleti. Sa decom su prisutni profesionalni vaspitači. Ture za decu imaju svoje karakteristike, koje obuhvata različita takmičenja, rekreativne aktivnosti, izleti do istorijskih mesta.
Kompanija MOUZENIDIS Travel nudi ekskluzivne, niske cene za putovanja za decu u Grčku. Odmor za decu u Grčkoj - to su mitovi i legende iz drevne Grčke.